Ons Team

Maak kennis met Creative Nails Castricum

Voor ons – Eline Beld & Chantal Boode – Veldt – ging in 2016 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op 26 november van dat jaar openden wij onze eigen salon in een prachtig monumentaal pand aan de Oude Parklaan in Castricum.

 

 

Chantal Boode – Veldt

Ik ben Chantal Boode – Veldt geboren op 22 april 1989, woon samen met mijn man Jeroen Boode en onze zoontjes Dylan (10-08-2013) en Levy (05-03-2016).

In 2009 ben ik mijn opleiding gaan volgen tot nagelstyliste en heb ik sinds 1 september 2010 mijn eigen salon Cosmo Nails Chantal opgezet in het pand van Cosmo Hairstyling. Vanaf 26 november 2016 zijn wij verhuisd naar ons eigen plekje Creative Nails Castricum aan de Oude Parklaan in Bakkum.

Eline en ik hebben het er altijd over gehad om samen te werken en toen ik bevallen was van Dylan was dat een mooi moment.

Eline Beld

Ik ben Eline Beld geboren op 30 september 1988, woon samen met onze 2 kinderen Valentino (22-04-2010) en Raiza (01-07-2013) in Heerhugowaard.

In 2010 ben ik mijn opleiding tot nagelstyliste gaan volgen en heb dit met erg veel plezier afgerond. Ik ben thuis begonnen en heb nog een paar maanden in een salon gewerkt in Schagen.

Chantal en ik hebben het er altijd al over gehad om samen te werken.
In 2013 ben ik samen met Chantal verder gegaan in onze salon aan het bakkerspleintje.
Vanaf 26 november 2016 zijn wij verhuisd naar ons eigen plekje Creative Nails Castricum aan de Oude Parklaan in Bakkum. 

Vak­opleidingen

De wereld van nagelstyling is continue in beweging.

Niet alleen komen er veel nieuwe producten op de markt maar ook worden er nieuwe technieken geïntroduceerd.

Uiteraard blijven wij op de hoogte van alle laatste trends & nieuwe producten en willen wij er zeker van zijn dat wij onze kennis op peil houden. Door middel van opleidingen en cursussen blijft ons hele team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nagels en nagelverzorging.

Heb je zelf iets nieuws gelezen of ontdekt vraag ons gerust om advies of uitleg.

 

Volg ons op Social Media

Wij posten geregeld mooie creaties of leuke nieuwtjes. Volg ons op Facebook & Instagram