Shellac

 

Shellac is géén vervanger van nagel­lak en géén vervanger van kunstnagel­behandelingen. Shellac is een hybride nagellak die je draagt als een gel en wordt met een uv-lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac combineert de beste kwaliteiten van een uv-gel en een hoog­waardige nagellak. Deze lak blijft minstens 2 weken zitten met een prachtige glans en zonder beschadiging.

 

 

De voordelen van Shellac:

 

 • geen droogtijd
 • geen gevijl op de nagelplaat
 • langdurige glans
 • dun en flexibel
 • verstevigd de natuurlijke n
 • nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels
 • prachtige kleuren
 • verwijderd binnen 10 minuten

 

 

Let op!

 

Ga vooral niet trekken als het los begint te laten wat wij regelmatig horen!! Je trekt hiermee je nagellagen van je nagel af. Dat kun je zien aan de witte randen op je nagel, je nagel wordt zo dus toch dunner!

Gebruik elke dag nagelriemolie om het uitdrogen van de nagelplaat te voorkomen. Hierdoor hecht de lak beter en heeft u er langer plezier van de nagel.

 

 

Niab Treatment

Waarom Nails In A Bottle van Dutch Nail Products (NIAB)?
NIAB is een soak-off builder gel. Dat wil zeggen dat het product geschikt is om de natuurlijke nagels mee op te bouwen.
De textuur van NIAB zit tussen een Shellac en normale powergel (kunstnagel) in. Deze textuur maakt het product juist zo uniek en fijn om mee te werken. Het is namelijk niet te dik, waardoor je het lastig in beweging kunt krijgen, maar ook niet te dun waardoor het direct uitloopt.
Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels.

Voordelen van NIAB:

NIAB is zo flexibel dat het in staat is om mee te bewegen met de natuurlijke nagel.

In tegenstelling tot andere producten wordt NIAB opgenomen door de nagel. Dit maakt bij dat herhaaldelijk gebruik de nagel van binnenuit wordt versterkt en dus de nagel verzorgd wordt en absoluut niet beschadigd.

   

   

  Power­Gel Kunstnagels

  Powergel nagels zijn kunstnagels, die over de bestaande nagels worden aangebracht. De PowerGel is een dikke gel die je verdeelt over de natuurlijke nagel en moet uitharden onder de led-lamp. Heeft u zelf bijna geen nagels? Geen probleem! Dan kunnen wij door middel van tips of sjablonen uw nagels verlengen.

  Kleuren PowerGel

  PowerGel nagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste kleur worden aangebracht. Wie een natuurlijk resultaat wenst kan een keuze maken uit de 6 tinten, Clear is super helder, Extender is een dekkende koele camouflage kleur, Nude is een warmere camouflage kleur, Pink is een iets melkachtige roze tint en voor de French nagels White is stralend wit en Sparkling White is een wit met glitter. Ook kunt u kiezen voor chique en de PowerGel nagels afwerken met een prachtige Shellac in ruim 130 kleuren. Wij brengen de PowerGel nagels aan op een professionele manier!

  Manicure

  Verzorging van de handen en nagels is heel belangrijk. Doordat de huid aan veel externe invloeden zoals uv-straling, zware weersomstandigheden, uitlaatgassen en schoonmaakmiddelen wordt blootgesteld, heeft de huid van de handen veel te verduren.

  Ook interne invloeden (bijvoorbeeld eczeem of reuma) kunnen pijnlijke handen veroorzaken. Daarnaast zijn handen veelal een belangrijk visitekaartje. Het is dan ook belangrijk om de huid en nagels in goede conditie te houden. Een manicure behandeling kan u hierbij helpen.

  Ons werk